Vill du jobba med oss? Hör av dig!

Vi är alltid intresserade av engagerade medarbetare och gillar spontanansökningar. Är du exempelvis energiingenjör, projektledare, har du erfarenhet från EU-projekt/projektfinansiering?

Hör av dig till hej@energikontornorr.se eller direkt till vår vd Jörgen Nilsson på jorgen@energikontornorr.se.

Energikontor Norr är Great Place to Work

– Vi är otroligt glada att ha blivit certifierade Great Place To Work, säger vd Jörgen Nilsson. På Energikontor Norr prioriterar vi arbetsmiljö och trivsel högt och arbetar hela tiden aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare och ha kul tillsammans på jobbet.

– Certifieringen och medarbetarmätningen 2023 ger oss ett kvitto på att vi gör bra saker, men också input till vårt fortsatta arbete framåt. Vår medarbetarnöjdhet hamnade på hela 84% men vi vill såklart bli ännu bättre nästa år, så vi satsar vidare!

Varje år undersöker analysföretaget Great Place to Work arbetsplatskulturen för nästan 20 miljoner medarbetare i 106 länder, däribland Sverige. Medarbetarna får ta ställning till ett sextiotal påståenden som mäter hur väl arbetsgivare presterar inom områdena trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap. Svaren identifierar förbättringsområden och ligger till grund för fortsatt förbättring av trivsel och arbetsmiljö.

Våra medarbetare

Att arbeta på Energikontor Norr

På Energikontor Norr är vi drygt tio medarbetare som jobbar ihop. Vi är vd, projektledare, energisakkunniga, affärsrådgivare, ekonomer, projektassistenter och kommunikatörer. Vi har olika bakgrund, ålder och kunskaper men drivs av samma sak: Att göra världen mer hållbar! Arbetar du hos oss befinner du dig i en föränderlig bransch och du bidrar till samhällsutvecklingen. 

Här är vi ett team

På Energikontor Norr arbetar vi i team kring våra projekt och uppdrag. Vi tycker det är viktigt att hjälpas åt och vi har högt i tak och värderar att ha roligt!

Möjligheter hos oss

Arbetar du hos oss har du möjlighet att arbeta med kommuner och offentlig sektor, små och medelstora företag samt forskning och utveckling i Norrbotten och Västerbotten. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling och att få nätverka med näringsliv och den initiativrika bransch som är energi- och hållbarhetsbranschen.  
 
Hos oss arbetar du oftast i projekt, många av oss jobbar i flera. 

Våra projekt

Vi brinner för social hållbarhet både i och på jobbet

Alla behövs i arbetet för ett hållbart samhälle
Vi strävar efter en bredd i vår gemensamma kompetens och vill att det bland vår personal ska rymmas många skilda erfarenheter och perspektiv. Mångfalds- och jämställdhetsarbetet är en viktig del av vårt övergripande hållbarhetsarbete och det ska därför synas i hela organisationen och i det vi gör!

I flera av våra projekt tar jämställdhets- och mångfaldsperspektivet stor plats och eftersom vår bransch berör alla så vill vi försöka verka för att alla också ska kunna vara med och utveckla den.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs
Hälsa och välbefinnande är något Energikontor Norr eftersträvar såväl internt som i de projekt vi driver. Vi eftersträvar ett högt tillåtande och en bra arbetsmiljö. Vi vill att varje individs bidrag till verksamheten ses som lika värdefullt och att det också finns förståelse för individens olikheter och svagheter.

Vi vill ha ett tillåtande och hjälpsamt klimat där vi stöttar och hjälper varandra att växa. Personalen är den viktigaste resursen vi besitter i organisationen och därför ska alla värna om varandra och vår hälsa! 

Förmåner
För att få största möjliga utväxling av vårt arbete och en god balans mellan arbete och fritid tillämpar vi flera förmåner:

  • Flextid
  • Möjlighet till distansarbete
  • En betald friskvårdstimme i veckan
  • Friskvårdsbidrag