Ooops, här var det tomt…

 

Men, hör av dig!
Vi är alltid intresserade av engagerade medarbetare och gillar spontanansökningar. Är du exempelvis energiingenjör, projektledare, har du erfarenhet från EU-projekt/projektfinansiering eller är du student och vill jobba extra?

Varmt välkommen att kontakta oss på hej@energikontornorr.se eller direkt till vår vd Jörgen Nilsson på jorgen@energikontornorr.se.

Energikontor Norr är Great Place to Work
– Vi är otroligt glada att ha blivit certifierade Great Place To Work, säger vd Jörgen Nilsson. På Energikontor Norr prioriterar vi arbetsmiljö och trivsel högt och arbetar hela tiden aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare och ha kul tillsammans på jobbet.

– Certifieringen och medarbetarmätningen 2023 ger oss ett kvitto på att vi gör bra saker, men också input till vårt fortsatta arbete framåt. Vår medarbetarnöjdhet hamnade på hela 84% men vi vill såklart bli ännu bättre nästa år, så vi satsar vidare!

Varje år undersöker analysföretaget Great Place to Work arbetsplatskulturen för nästan 20 miljoner medarbetare i 106 länder, däribland Sverige. Medarbetarna får ta ställning till ett sextiotal påståenden som mäter hur väl arbetsgivare presterar inom områdena trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap. Svaren identifierar förbättringsområden och ligger till grund för fortsatt förbättring av trivsel och arbetsmiljö.

Vi jobbar här

Här hittar du våra kontaktuppgifter