Nyfiken på Energikontor Norr?

Flexibel timanställning till ekonomifunktionen

Med hållbar utveckling som ledstjärna stöttar Energikontor Norr företag, kommuner, Region Norrbotten och andra offentliga aktörer i deras strategiska energi- och klimatarbete. Vårt arbete genomförs i olika projekt och uppdrag där vi samverkar med andra aktörer.

Vi behöver nu en timanställd person som kan arbeta ett antal timmar varje vecka med att stötta oss med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi. Det handlar om löpande ekonomiarbete och att hjälpa till att effektivisera våra ekonomiprocesser. Då vi har en komplex ekonomiverksamhet behöver du ha goda kvalifikationer.

Vi söker dig som har:

  • Civilekonomexamen eller likvärdig kompetens
  • Stor erfarenhet av ekonomiarbete i en komplex verksamhet samt förståelse för såväl helheten som detaljerna
  • Erfarenhet av att själv göra bokslut för komplexa verksamheter
  • Mycket hög kompetens och erfarenhet av Excel
  • God kunskap av processutveckling
  • Förståelse för ekonomisystem och de tekniska systemsambanden

Att vara timanställd kräver flexibilitet då du arbetar olika tider varje vecka beroende på vårt behov. Du är självgående, noggrann, ansvarsfull och bra på att organisera ditt arbete. Erfarenhet av ekonomisystemet Fortnox och projektverktyget Project Companion är en fördel men inget krav. Du är kommunikativ och trivs både med att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du uttrycker dig mycket bra på svenska och engelska. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Urval sker löpande med målsättningen att tillsätta rollen så snart som möjligt. Frågor besvaras av vd Jörgen Nilsson, jorgen@energikontornorr.se

Din ansökan mailar du till Fredrik Carlsson fredrik@energikontornorr.se
Välkommen med din ansökan!

Om Energikontor Norr
Vi verkar för en hållbar utveckling i norra Sverige genom att stötta offentlig sektor samt små och medelstora företag i deras energi- och klimatomställning. Det innefattar även att se över och effektivisera energianvändningen, öka förnybar energi och strategiskt energi- och klimatarbete. Vi arbetar tillsammans med regionala, nationella och internationella samarbetspartners för mer hållbara lösningar. Våra områden spänner över bland annat energieffektivisering, förnybar energi, hållbara transporter, el- och energisystemet, solenergi, vätgas, systemflexibilitet, lågtemperaturfjärrvärme och hållbarhet.

Vi är alltid intresserade av engagerade medarbetare och gillar spontanansökningar. Är du exempelvis Energiingenjör, Projektledare, har du erfarenhet från EU-projekt/projektfinansiering eller är du student och vill jobba extra? Varmt välkommen att kontakta oss på hej@energikontornorr.se eller direkt till vår vd Jörgen Nilsson på jorgen@energikontornorr.se.

Vi jobbar här

Här hittar du våra kontaktuppgifter