Företagsstöd för energieffektivisering i Norrbotten och Västerbotten

Energikontor Norr stöttar små och medelstora företag som vill komma vidare i sitt energieffektiviseringsarbete. I rollen som regional nod hjälper energikontoret företag med stöd i arbetet med energieffektivisering.

Vill ditt företag arbeta med energieffektivisering? Då kan Energikontor Norr med vår expertis hjälpa ditt företag helt kostnadsfritt. Vi kan hjälpa dig med att strukturera och prioritera energiarbetet, upphandla experthjälp samt komma med tips och råd kring olika smarta lösningar för ditt företag. Företag som energieffektiviserar sparar pengar, minskar klimatpåverkan och får samtidigt ofta en bättre arbetsmiljö. För vissa energiåtgärder finns ekonomiskt stöd att söka och här hjälper vi er att hitta och söka det bästa stödet.

Vill ditt företag genomföra en energikartläggning? Har ni gjort en energikartläggning och funderar på hur ni ska gå vidare? Oavsett hur det ser ut för ditt företag just nu kan vi på Energikontor Norr vara ett kostnadsfritt bollplank i energiarbetet. Kontakta oss om du vill veta mer.


Projektledare, kontaktperson Västerbotten
Simon Burman
simon@energikontornorr.se
070-343 03 44

Kontaktperson Norrbotten
Emil Alasalmi
emil@energikontornorr.se
070-339 41 26

 

Projektet finansieras av Energimyndigheten och Europeiska regionala utvecklingsfonden via Nationella regionalfondsprogrammet.