Sök energitjänst

Denna katalog är ett stöd för dig som söker efter företag och liknande som kan hjälpa dig med olika typer av produkter, tjänster och kompetens inom energi- och hållbarhetsområdet. Här hittar du företag och andra aktörer som erbjuder olika typer av tjänster inom energi och hållbarhet. Observera att katalogen inte är heltäckande och Energikontor Norr tar inget ansvar för de företag som är med. Företagen har själva valt att finnas med och de ansvarar för att informationen är aktuell.

Vi hoppas att denna funktion hjälper dig att hitta någon som erbjuder precis den tjänst eller produkt som du behöver. Känner du dig osäker – kom ihåg att du även kan vända dig till och få råd av din kommunala energi- och klimatrådgivare.

Du som tillhandahåller energi- och hållbarhetstjänster kan själv skriva in ditt företag eller organisation i Energikontor Norrs energitjänstekatalog, helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret på länken nedan för att anmäla er.
Anmäl energitjänstAFRY

Belysning, Effektivisering & rådgivning, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Fjärrvärme, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Kyla, Livscykelanalys, Miljöcertifieringar, Solenergi, Systemeffektivisering, Utbildningar, Ventilation, Värme
Vi erbjuder certifierade energikartläggare och utför energikartläggningar, energiutredningar och energisamordning i projekt. Vi utför även energideklarationer och OVK.
När det gäller kompetens inom anläggningar med olika verksamheter har ÅF ett komplett erbjudande med bland annat VVS, kyla, el, belysning, ljud- och vibrationer, miljö och energieffektivisering. Inom energieffektivisering är ÅFs arbetssätt anpassat till att följa kunderna från initial analys till färdigt energiprojekt.

Kontaktperson:
Daniel Granqvist 
Adress:
Umestan Företagspark, Hus 2 Våning 4 903 47 Umeå 
Telefon:
010 - 505 10 93 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Aktea Energy AB

Umeå

Belysning, Biobränsle, Effektivisering & rådgivning, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Kyla, Lagring, Solenergi, Systemeffektivisering, Utbildningar, Ventilation
Aktea erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom effektiv energianvändning i fastigheter och företag. Vårt arbete sänker energikostnaderna och bidrar till ett bättre klimat. Bland uppdragsgivarna finns allt från privata och offentliga fastighetsbolag, fastighetsutvecklare och investerare till tillverkande företag, handel och komplexa verksamheter. Aktea är också utvald leverantör av energitjänster till Energimyndigheten, och vi är ofta anlitade föreläsare för såväl studenter som företag.

Kontaktperson:
Robert Ringvall 
Adress:
Kungsgatan 63 D 903 26 Umeå 
Telefon:
070 - 023 90 84 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Bengt Dahlgren

Belysning, Effektivisering & rådgivning, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Kyla, Livscykelanalys, Miljöcertifieringar, Solenergi, Utbildningar, Ventilation, Värme, Övrigt
Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad. Vi tillhandahåller kvalificerade ingenjörer inom installation, brand & risk, bygg & fastighet och energi & miljö.

Inom området Energi erbjuder vi tjänster så som beräkning & simulering, dagsljus-solstudier, energikartläggning, energikartläggning stora företag (EKL), energiutredningar, energironder, energideklarationer, energistrategier, energi & miljöledning enl. ISO 50001, kalkyler, LCC, solceller mm.

Vi finns över hela Sverige med 14 kontor och ca 600 anställda.
Skellefteå kontoret tillhandahåller tjänster över hela norra Sverige

Kontaktperson:
Stefan Anundi 
Adress:
Kanalgatan 45 93132 Skellefteå 
Telefon:
 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Bovra

Bovra är en konsumentapp som är gratis för dig som husägare där du digitalt kan dokumentera ditt hem i det överlåtningsbara Fastighetskontot. Alla villor och fritidshus med lagfart har ett öppnat Bovra-konto som enkelt nås med Bank-ID.

Bovras omställningsmotor hjälper dig att ta fram en omställningsplan med skräddarsydda förslag på hur du kan ställa om ditt hem och göra det mer värdefullt. Dessutom finns ett partnernätverk som kan hjälpa dig med omställningen i praktiken, och mycket mer. Appen finns för nedladdning både för IOS och Android.

Kontaktperson:
Gabriel Karlberg 
Adress:
Engelbrektsgatan 5 114 32 Stockholm 
Telefon:
 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Canorus AB

Pajala

Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning
Erbjuder tjänster inom energideklarationer, rådgivning och tips för energieffektivisering.

Kontaktperson:
Ulf Zakrisson 
Adress:
Tornedalsvägen 19, 984 31 Pajala 
Telefon:
070-633 1900 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

CleanSys

Falkenberg

Energieffektivisering och rådgivning, Fjärrvärme, Kyla, Systemeffektivisering
CleanSys hjälper fastigheter att förbättra energieffektiviteten på värmesystem och kylsystem genom att erbjuda systemanalyser som granskar energivätskan och identifierar orsaker, och tillhandahålla utrustning, system och lösningar för att använda energin på ett mer effektivt sätt i svenska fastigheter.

Kontaktperson:
Thomas Rosenhoff 
Adress:
Klarbärsvägen 9, 311 93 Långås 
Telefon:
0346-93 101, 0731-00 51 30 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

CR HLLBAR PARTNER AB

Effektivisering & rådgivning, Hållbarhetstjänster, Miljöcertifieringar, Utbildningar
Vill du göra hållbarhet till en lönsam affärsstrategi?
Då kan jag hjälpa dig.

Jag som driver CR Hllbar Partner heter Carina Roos. Jag bidrar med expertkunskap inom hållbar affärsutveckling, har lång erfarenhet av förändrings- och projektledning och av att arbeta med planering, analys, genomförande och uppföljning.

Hållbarhetsutmaningarna är komplexa och därför behöver vi modeller och metoder som hjälper oss strukturera problematiken.

Jag hjälper dig utveckla ditt hållbarhetsarbete med hjälp av Framework for Strategic Sustainable Development (FSSD). En metod som underlättar omställningen till hållbart företagande och gör det möjligt att gå från ord till handling.

Genom att utgå från hållbarhetsprinciperna, som beskriver förutsättningarna för hållbart företagande, och använda backcasting, en metod för strategisk planering, kan jag hjälpa dig göra hållbarhet till en lönsam affärsstrategi och säkerställa att verksamheten fortsätter fungera även i framtiden.

Om du vill veta mer hur FSSD-metoden fungerar eller om du har en specifik hållbarhetsfråga som du vill diskutera är du varmt välkommen att höra av dig.

... ett förutsättningslöst samtal är en bra början.

Kontaktperson:
Carina Roos 
Adress:
Finnäset 12 942 92 Älvsbyn 
Telefon:
070-294 76 22 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

ebm papst AB

Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Klimat- och energiberäkningar, Ventilation
ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för vårt framgångsrika sortiment. Våra kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri. Vi försöker alltid hitta den optimala lösningen för kundens applikation, ofta innebär det att vi utvecklar, producerar och levererar en fläkt eller elmotor som är anpassad speciellt för vår kund. Vår ambition är alltid ett nära och långsiktigt samarbete med kunden.

Kontaktperson:
Per Renlund 
Adress:
Kyrostigen 2 94233 Älvsbyn 
Telefon:
010-4544469 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

El8Procedo

Piteå

Effektivisering & rådgivning, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energiutredningar, Hållbarhetstjänster, Livscykelanalys, Miljöcertifieringar, Utbildningar
El8Procedo finns i Piteå. I våra tjänsteerbjudande ingår bland annat Energikartläggning EKL, Energieffektiviseringar, Energirådgivning och Energiutredningar. Berndt Persson är godkänd av Intertek Certification AB som Lead Auditor för Energikartläggningar och Certifiering enligt Energiledningssystem EN ISO 50001. Övriga standard som Lead Auditor kvalitet 9001, miljö 14001 och svetsstandard 3834. Eva Lotta Backteman har som fokusområden kvalitet, miljö och arbetsmiljö. I alla våra uppdrag är affären och dess resultat prioriterade. Samtliga uppdrag som vi har genomfört har lett till besparingar och därmed bättre ekonomiskt resultat.

Kontaktperson:
Berndt Persson 
Adress:
Asagatan 1 941 51 Piteå 
Telefon:
070-344 1385 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Elbyte

Effektivisering & rådgivning, Eldistribution, Elnät & eldistribution, Energieffektivisering och rådgivning, Energistatistik, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Solenergi, Vindkraft, Övrigt
Elbyte ser till så att privatpersoner, företag och BRF:er kan hitta ett elavtal som passar dem. Dessutom så förmedlar vi även offerter på laddboxar och solcellslösningar.

Vår tjänst är kostnadsfri att använda och vi jämför elavtal utifrån pris, miljövänlighet och schysst elhandel. Det går att hitta ett stort utbud av fasta och rörliga elavtal. Dessutom har vi utförliga guider med tips och fakta om svenska energimarknaden där vi även guidar kring hur du kan minska din elförbrukning.

Kontaktperson:
Filip Essinger 
Adress:
Stockholm 
Telefon:
 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Elektriska Trion rovem AB

Luleå

Belysning, Eldistribution, Elnät & eldistribution, Solenergi
Erbjuder elinstallationer, solceller och billaddare.

Kontaktperson:
Emil Yletyinen 
Adress:
Gårdsvägen 4C 947 73 Luleå 
Telefon:
070-6634562 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Elfons

Belysning, Effektivisering & rådgivning, Eldistribution, Elnät & eldistribution, Energieffektivisering och rådgivning, Energistatistik, Laddlösning elfordon, Solenergi
Elfons hjälper privatpersoner och företag att hitta ett nytt elavtal. Utöver det finns offert-tjänster för laddboxar och solceller.

Vi på Elfons är även en uppdaterad källa för nyheter och guider kring el, elavtal och energi i Sverige.

Kontaktperson:
Joel 
Adress:
Åsögatan 153 116 32 Stockholm 
Telefon:
 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Energi Funktion Komfort i Norr

Luleå

Energieffektivisering och rådgivning, Energiutredningar, Klimat- och energiberäkningar, Miljöcertifieringar
Utöver Projektering av El -och VVS så kommer fokus ligga på följande områden:

- Byggledning installation (installationssamordning)
- Täthetsprovning av klimatskal
- Energiberäkningar
- Energi/Miljöcertifieringar

Kontaktperson:
Janne Päkkilä 
Adress:
Varvsgatan 41 972 32 Luleå 
Telefon:
0703112142 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Energibyrån E AB

Kiruna

Energideklaration, Energikartläggning
Vi erbjuder bland annat energikartläggningar, energideklarationer, obligatorisk ventilationskontroll, injustering av ventilations- och värmesystem, projektering, projektledning, byggledning och energiberäkningar.

Kontaktperson:
Magnus Törnman 
Adress:
Lombolovägen 3 D, 981 36 Kiruna 
Telefon:
070-3921228 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Energiretur i Umeå AB

Umeå

Energideklaration, Energikartläggning, Klimat- och energiberäkningar
Erbjuder bland annat injustering av vätskesystem värme- kyla och ventilation, energideklarationer och kartläggning, tryckprovning av fastigheter och projektering VVS.Kontaktperson:
Ulf Carlberg 
Adress:
Gräddvägen 11, 906 20 Umeå 
Telefon:
 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Enico Energi och Installation AB

Effektivisering & rådgivning, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Fjärrvärme, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Kyla, Laddlösning elfordon, Lagring, Livscykelanalys, Miljöcertifieringar, Solenergi, Systemeffektivisering, Utbildningar, Ventilation, Vindkraft, Värme, Värmeutrustning, Övrigt
Enico hjälper företag och organisationer som vill minska sin energianvändning, optimera sitt effektbehov och maximera nyttan av installationsinstallationerna. Allt från utredningar och kartläggningar, till förfrågningsunderlag, upphandlingar, projektledning och slutbesiktning.
Kontakta oss gärna för resonemang!

Kontaktperson:
Tobias Bergström 
Adress:
Byalagsgatan 12 93432 Kåge 
Telefon:
070-371 99 89 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Enico Energi och Installation AB

Belysning, Biobränsle, Effektivisering & rådgivning, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Fjärrvärme, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Kyla, Miljöcertifieringar, Solenergi, Systemeffektivisering, Ventilation, Värme, Värmeutrustning
Vi brinner för energieffektiva fastigheter. Att skapa miljönytta, med ekonomisk vinning för fastighetsägaren och ett gott inomhusklimat.

Vår huvudsakliga tjänst är inom området energieffektivisering och vi arbetar över hela norrland med energikartläggningar, energibalansberäkningar för byggprojekt, energideklarationer, rådgivning, energiutredningar och felsökning/åtgärder.

Vi utbildar inom energiområdet och Boverkets byggregler, BBR.

Kontakta gärna oss för diskussion, vi pratar mer än gärna om era energi- och installationsfrågor!

Kontaktperson:
Tobias Bergström 
Adress:
Byalagsgatan 12 93432 KÅGE 
Telefon:
070-371 99 89 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Enjay

Processanläggningar, Ventilation, Värme, Vätskeburna system
Enjay tillhandahåller teknik som gör det möjligt att återvinna energi via värmeväxling även i smutsig frånluft. Helt utan filter eller utökat underhåll. Smutsig frånluft finns hos restauranger, storkök, tvätterier, träindustri, tillverkande industri eller livsmedelsproduktion. Den återvunna energin kan återföras till fastighetens uppvärmningssystem för att på så sätt minska mängden tillförd energi.

Kontaktperson:
Klas Oskarsson 
Adress:
Lockarpsvägen 6B 213 76 Mlamö 
Telefon:
0732 040 020 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

ETK AB

Luleå

Värme
Levererar på totalentreprenadbasis avfallseldande kraftvärmeverk i Sverige och Norge, effekt storlek 15 – 40 MWt.

Kontaktperson:
Anders Nyman 
Adress:
Box 71 (besök Kungsgatan 15), 971 03 Luleå 
Telefon:
0920-230530 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Exergi B(y)rån

Lycksele, Umeå, Vindeln, Vännäs

Biobränsle, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Fjärrvärme, Miljöcertifieringar, Utbildningar, Ventilation, Värme
Exergi B(y)rån utför energikartläggingar, energideklarationer och OVK besiktningar och har även god erfarenhet av utbildningar och energitekniska beräkningar.


Kontaktperson:
Marcel Berkelder 
Adress:
Brån 67, 911 93 Vännäs 
Telefon:
070-606 33 06, 0935-20996 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Future Energy

Luleå

Elnät & eldistribution, Forskning & utveckling, Solenergi
Tillhandahåller solenergi i smarta lösningar för såväl konsument som företag och industri.

Kontaktperson:
Peder Björkman 
Adress:
Datavägen 14 97754 Luleå 
Telefon:
0705540414 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Greencon energi & miljö AB

Gävle

Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Miljöcertifieringar, Systemeffektivisering, Utbildningar
Greencon är ett Gävlebaserat konsultföretag med omfattande kompetens inom energi, miljö och systemutveckling. Våra tjänster är huvudsakligen fastighetsrelaterade, men flera av dem är lämpliga att applicera även inom andra områden. Vi skräddarsyr tjänsterna efter varje enskild kund eller uppdrag och arbetar över hela landet. Vi arbetar med energieffektivisering, teknisk fastighetsdokumentation och visualiseringsverktyget GreenView och erbjuder kvalificerade tjänster inom främst energi, dokumentation och systemutveckling.

Kontaktperson:
Magnus Hedin 
Adress:
Andra Magasinsgatan 1, 803 10 Gävle 
Telefon:
026-100840 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

GreenExergy AB

Skellefteå

Biobränsle, Effektivisering & rådgivning, Elnät & eldistribution, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Fjärrvärme, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Kyla, Lagring, Livscykelanalys, Vindkraft, Värme, Värmeutrustning, Övrigt
GreenExergys skapar tydliga mervärden genom kvalificerade och innovativa tekniska konsulttjänster inom energi- och processindustrin. Vi har en omfattande, bred erfarenhet från såväl norrländsk kraftproduktion inom bioenergi och vattenkraft liksom från processindustrin. GreenExergys expertområden är projektledning, upphandlingsstöd, tekniks konsultation, konstruktionsarbete, processanalyser, energiberäkningar, CE-märkning.


Kontaktperson:
Anders Bystedt 
Adress:
Kyrkgränd 1 931 38 Skellefteå 
Telefon:
0730250523 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

HELA Husbesiktning AB

Energideklaration, Vätskeburna system
Företaget utför husbesiktningar samt energideklarationer i småhus, flerbostadshus och lokaler. Utgångsort: Piteå, men verksam i Norr- och Västerbotten

Kontaktperson:
Henrik Larsson 
Adress:
Domherregatan 1 94164 Piteå 
Telefon:
0704448263 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Hemsol AB

Effektivisering & rådgivning, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Solenergi
HemSol är en kostnadsfri tjänst där svenskar enkelt kan lära sig allt de vill veta om solceller och solenergi. På hemsidan finns en egenutvecklad investeringskalkyl för solceller. I kalkylen kan du mäta ditt hustak, ange takets egenskaper och genom det ta reda på hur lönsam en investering i solceller är.
Under 2021 finns det en plan att hjälpa privatpersoner jämföra offerter från flera lokala solcellsentreprenörer.

Kontaktperson:
Elias Bülow 
Adress:
Norra Agnegatan 38 11229 Stockholm 
Telefon:
08-121 325 99 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Hitta-solceller

Solenergi, Utbildningar
Vi hjälper fastighetsägare att skaffa solceller på det trygga och enkla sättet. Vi gör det genom en serie kostnadsfria guider som vi har tagit fram.

Vi har bl.a. en offertskola där vi visar dig hur du ska jämföra olika offerter och välja den som passar dig bäst. Vi har även en leverantörsväljare är vi hjälper dig att hitta rätt installatör för just dig.

När du sedan har solceller har vi även en elavtalsväljare så att du maximerar avkastningen på dina solceller.

Kontaktperson:
Gustav Haag 
Adress:
Minc, Anckargripsgatan 3 21119 Malmö 
Telefon:
 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Husesyn Svenska Besiktningar AB

Boden

Energideklaration
Erbjuder energideklaration (behörighet normal), termofotografering, skadeutredning, entreprenadbesiktning samt överlåtelsebesiktning. Certifierad besiktningsman för entreprenadbesiktning och överlåtelsebesiktning. Medlem i SBR.

Kontaktperson:
Marie Fägerman 
Adress:
Brobyn 4, 961 91 Boden 
Telefon:
070-2933545 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

INIS Driftteknik AB

Effektivisering & rådgivning, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energistatistik, Energiutredningar, Klimat- och energiberäkningar, Kyla, Ventilation, Värme, Vätskeburna system
Energideklaration
OVK
Energiutredning
Injustering värme och ventilation
Projektering ventilation, värme och energi
Projektledning ventilation, värme och energi
Radon expert

Kontaktperson:
Ingemar Isaksson 
Adress:
Vintervägen 9 974 41 Luleå 
Telefon:
070-655 27 10 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Itsab

Luleå

Energieffektivisering och rådgivning
Itsab arbetar med energieffektiviseringar av tryckluftaggregat, vakuuminstallationer och rörsystem. Vi erbjuder även kartläggningar och förslag på åtgärder.

Kontaktperson:
Ola Isaksson 
Adress:
Betongvägen 22, 973 45 Luleå 
Telefon:
0920-28 17 40 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Itsab AB

Effektivisering & rådgivning, Energieffektivisering och rådgivning, Laddlösning elfordon, Lagring, Vätgas
Itsab AB erbjuder energieffektiviseringar av tryckluftinstallationer,vakuuminstallationer, industrigaser (Nitrogen,Oxygen) samt rörsystem
Itsab erbjuder även reservkraft,energilagring,samt laddstationer.

Kontaktperson:
Ola Isaksson 
Adress:
Betongvägen 22 973 45 Luleå 
Telefon:
0920281740 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Laddboxarna.com

Övrigt
Jämför laddboxar och genomför djupgående tester så att du enklare kan hitta en elbilsladdare som passar dig. Vi erbjuder även guider kring olika typer av laddboxar och samlar tips till dig som redan har en laddare hemma.

Kontaktperson:
Alexander Lundbom 
Adress:
 
Telefon:
 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Laddboxguiden.se

Laddlösning elfordon
En guide till dig som funderar på vilken laddbox du ska köpa och installera hemma. Här listar vi alla laddboxar på marknaden och du kan enkelt filtrera på just de egenskaper du vill ha, så som laddeffekt, uppkoppling, färg och mycket annat.

Kontaktperson:
Anders Björk 
Adress:
 
Telefon:
 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Laddningsbox.se

Övrigt
Laddningsbox.se är en oberoende & kostnadsfri webbportal för dig som vill veta mer om elbilsladdning. Här kan du se priser och specifikationer på olika laddboxar som säljs på den svenska marknaden samt läsa guider i allt som har med ämnet att göra.

Kontaktperson:
Daniel 
Adress:
 
Telefon:
 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Laddsmart.se

Eldistribution, Energieffektivisering och rådgivning, Hållbarhetstjänster, Övrigt
Laddsmart.se hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i valet av rätt laddboxlösning. Vi erbjuder en gratistjänst där vi tar fram tre offerter baserat på användares behov och önskemål. Dessutom ger vi oberoende råd och tips genom vår informationsportal

Kontaktperson:
Emil 
Adress:
Stockholm 
Telefon:
 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Leosol Energi AB

Skellefteå

Belysning, Biobränsle, Effektivisering & rådgivning, Eldistribution, Elnät & eldistribution, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Fjärrvärme, Forskning & utveckling, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Kyla, Lagring, Livscykelanalys, Miljöcertifieringar, Solenergi, Systemeffektivisering, Utbildningar, Ventilation, Värme, Värmeutrustning, Övrigt
Leosol Energi är ett Skellefteåföretag som har samlat allt inom energieffektivisering under ett och samma tak. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att minska sin energianvändning – vilket ger sänkta kostnader och minskad miljöbelastning.
I vårt tjänsteutbud ingår bland annat energiprojekt med garanti på besparing, optimering av anläggningar, driftavtal, energitekniska utredningar samt tekniska installationer.
Leosol:s personal har bl.a. elbehörighet, behörighet OVK (Obligatorisk Ventilations Kontroll) samt Certifiering Energiexpert. Vi har bl.a. gjort energikartläggningar av Teslas anläggningar i Sverige.

Vi har kontor i Skellefteå och Piteå.

Kontaktperson:
Johan Stenlund 
Adress:
Servicegatan 11 931 76 Skellefteå 
Telefon:
0730910116 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Linjemontage Service Nordic AB

Belysning, Effektivisering & rådgivning, Eldistribution, Elnät & eldistribution, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Fjärrvärme, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Kyla, Lagring, Livscykelanalys, Processanläggningar, Solenergi, Systemeffektivisering, Ventilation, Vindkraft, Värme, Värmeutrustning, Vätskeburna system, Övrigt
Linjemontage erbjuder certifierade energikartläggare/energiexperter och utför energikartläggningar, energiutredningar, energianalyser, energideklarationer.

Vi utför även projektering, idrifttagning samt besiktning av solanläggningar och laddinfrastruktur för laddbara fordon.

Kontaktperson:
Arvid Brandell 
Adress:
Midgårdsvägen 9 973 34 Luleå 
Telefon:
070-3770053 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Metry AB

Göteborg

Energistatistik
Metry erbjuder en molntjänst för insamling och kvalitetssäkring av er energistatistik. Genom att digitalisera er energistatistik på Metry öppnas mängder med energibesparingsmöjligheter upp.


Kontaktperson:
Joel Torkelsson 
Adress:
Föreningsgatan 6, 411 27 Göteborg 
Telefon:
0709-54 04 45 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Navic energipartner AB

Linköping

Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Klimat- och energiberäkningar, Livscykelanalys
Navic energipartner erbjuder helhetslösningar inom energieffektivisering, från kartläggning till installation. Verksamheten är ett samarbete i form av ett konsortium mellan Tekniska verken i Linköping AB och Torpheimergruppen. Visionen är att vara ett nav för energieffektiviseringstjänster. Navic energipartner har sex medarbetare med kontor i Wahlbecks företagspark i Linköping men har ett samarbete med flera nationella kunder och kan leverera flera tjänster över hela landet.

Kontaktperson:
Martin Schultz 
Adress:
Finnögatan 5 C, 582 78 Linköping 
Telefon:
013-209362 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Nordic Eco Energy AB

Skellefteå

Belysning, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning
Energieffektivisering inom belysning med senaste LED tekniken. Energikartläggning, belysning och rådgivning/projektering. Säljer belysningsarmaturer och ljuskällor.

Kontaktperson:
Ove Hillberg 
Adress:
Bergvägen 2, 93233 Skelleftehamn 
Telefon:
0706442816 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Per Boman Teknikkonsult

Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energiutredningar, Klimat- och energiberäkningar
Inom området energi och VVS erbjuder jag rådgivning och konsulttjänster.

Villaägare och andra fastighetsägare kan få råd om hur man optimerar sin energianvändning och råd inför ombyggnader och installationer.

Jag är certifierad energiexpert K och utför energideklarationer av alla typer av byggnader.

Inför köp av hus kan jag också bistå med utvärdering av den energideklaration som är gjord. Min erfarenhet är att köparen kan ha stor nytta av en andrahandsbedömning speciellt vid köp av äldre hus med stor energiförbrukning eller hus med installationer som avviker från det vanliga.

Fastighetsägare med större bestånd som energideklarerat sina fastigheter har ofta inte resurser för att dra nytta av energideklarationerna. Här kan jag bistå med att omsätta energideklarationerna i handlingsplaner och åtgärder.

Jag tar också uppdrag där fastighetsägare har problem med VVS-systemens funktion och behöver hjälp med felsökning och åtgärder. En del i uppdraget kan då vara att utföra mätningar.

Installatörer erbjuds tjänster som förstudier, projektering, anbudskalkyler, installationsledning och dokumentation.

Kontaktperson:
Per Boman 
Adress:
Lidbränna 35 935 93 Norsjö 
Telefon:
070-2022181 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Ramböll Sverige AB

Luleå

Biobränsle, Fjärrvärme, Kyla, Värme, Värmeutrustning
Ramböll är en ledande samhällsrådgivare med över 13 000 experter i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Kontinentaleuropa, Mellanöstern och Indien och har en betydande representation i Asien, Australien, Sydamerika och Afrika söder om Sahara. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta.

Kontaktperson:
Johannes Klang 
Adress:
Köpmangatan 40B 971 26 Luleå 
Telefon:
010-6151132 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Ramböll Sverige AB

Luleå

Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Miljöcertifieringar
Ramböll är en ledande samhällsrådgivare med över 13 000 experter i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Kontinentaleuropa, Mellanöstern och Indien och har en betydande representation i Asien, Australien, Sydamerika och Afrika söder om Sahara. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta.

Kontaktperson:
Johannes Klang 
Adress:
Köpmangatan 40B 971 26 Luleå 
Telefon:
010-6151132  
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Ramböll Sverige AB

Luleå

Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning
Ramböll är en ledande samhällsrådgivare med över 13 000 experter i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Kontinentaleuropa, Mellanöstern och Indien och har en betydande representation i Asien, Australien, Sydamerika och Afrika söder om Sahara. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta.

Kontaktperson:
Johannes Klang 
Adress:
Köpmangatan 40B 971 26 Luleå 
Telefon:
010 615 11 34 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Ramböll Sverige AB

Umeå

Belysning, Biobränsle, Effektivisering & rådgivning, Elnät & eldistribution, Fjärrvärme, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Kyla, Miljöcertifieringar, Processanläggningar, Solenergi, Systemvätskor, Utbildningar, Ventilation, Värme, Vätskeburna system, Övrigt
Ramböll är ett av nordens ledande konsultföretag med huvudinriktning på ett hållbart och långsiktigt samhällsbyggande inom de teknikgrenar där vi är verksamma. Företaget arbetar i stora delrar av världen där vi utnyttjar då den samlade kompetensen bland företagets drygt 13.500 ansällda för att skapa tekniska lösningar inom de områden där vi är verksamma. Inom Ramböll arbetar med vi gärna med helhetslösningar för byggnader och installationer, samhällsbyggnad, transport, miljö, vatten, energi, olja & gas samt management consulting.

Kontaktperson:
Leif Engström 
Adress:
V:a Norrlandsgatan 11B 903 27 Umeå 
Telefon:
010-6154915 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

RAVNA: People First

Effektivisering & rådgivning, Hållbarhetstjänster, Miljöcertifieringar, Övrigt
På RAVNA: People First ser vi ett stort intresse för företag att bli mer hållbara. Därför erbjuder vi möjlighet att verifiera sitt företags hållbarhetsarbete enligt ISO 26000. Ett verifierat hållbarhetsarbete ger er en rad fördelar:
• Ökad trovärdighet: En verifierad hållbarhetsrapport ger ditt företag ökad trovärdighet hos kunder, investerare och andra intressenter.
• Förbättrad riskhantering: Verifiering kan identifiera potentiella hållbarhetsrisker och ge dig verktyg för att hantera dessa risker på ett effektivt sätt.
• Stärkt konkurrenskraft: Många upphandlande organisationer ställer nu krav på verifiering av hållbarhetsarbetet som ett villkor för att delta i upphandlingar.
• Stöd för ständiga förbättringar: Verifieringsprocessen ger dig en värdefull möjlighet att reflektera över ditt hållbarhetsarbete och identifiera förbättringsområden.

Våra verifieringar har dessutom hög kvalitet och utförs av CPD certifierade auditörer och granskas av SWEDAC ackrediterade oberoende tredjeparter.

Vi hjälper dig gärna!

Kontaktperson:
Christina Henriksen 
Adress:
Piteå 
Telefon:
0703351868 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Reklamcentra Produktion AB

Luleå

Belysning, Övrigt
Vi har levererat moderna exponeringslösningar över hela Norden i mer än 25 år. I vår produktion kan vi genom den senaste tekniken anpassa lösningar för kunder med olika behov. Vi är specialister på både inom- och utomhusskyltar och arbetar ständigt med vår egen utveckling. Ett arbete som bland annat har lett till att vi idag är specialister på produkter baserat på LED-teknik som väcker mycket uppmärksamhet. Snygga, moderna och effektiva skyltsystem som dessutom är mycket energieffektiva. Företaget har sin bas i Luleå, och vi levererar produkter till hela Sverige, Danmark, Finland, Norge och övriga länder.

Kontaktperson:
Per-Anders Blind 
Adress:
Nordkalottvägen 20 972 54 Luleå 
Telefon:
0730-637920 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Rörfirma Bernt Sandberg AB

Älvsbyn

Biobränsle, Energieffektivisering och rådgivning
Försäljning av pelletsbrännare från 15-300kW, pannor och andra tillbehör. Rådgivning och konsultation i energibesparande åtgärder.

Kontaktperson:
Anders Sandberg 
Adress:
Smedjevägen 37, 942 92 Älvsbyn 
Telefon:
0929-20093 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Schneider Electric

Umeå

Eldistribution, Energieffektivisering och rådgivning, Fjärrvärme, Kyla
Ett av världens största företag inom energieffektivisering med 39 kontor inom Sverige med b.la kontor i Umeå. Jobbar nu med många av våra beställare inom Ö-vik - Kiruna med energieffektiviseringsprojekt.

Kontaktperson:
Thomas Bäckman 
Adress:
Västra Esplanaden 19, 903 25 Umeå 
Telefon:
090702103 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Schneider Electric Sverige AB

Luleå

Belysning, Effektivisering & rådgivning, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Kyla, Lagring, Processanläggningar, Systemeffektivisering, Utbildningar, Vätskeburna system, Övrigt
Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation (Styr- och regler-/övervakningssystem) inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.
Med närvaro i över 100 länder tillhör vi ett av de största företagen inom energihantering för mellanspänning, lågspänning avbrottsfri kraft och automationssystem. Vi erbjuder integrerade lösningar som effektivt kombinerar energi, automation och mjukvara.

I vårt globala ekosystem samarbetar vi i vår öppna plattform med ett stort nätverk av partners, systemintegratörer och utvecklare för att leverera realtidskontroll och optimala lösningar. Vi tror att alla fantastiska medarbetare och partners gör Schneider till ett fantastiskt företag. Vårt engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On” är överallt och för alla. Vi finns lokalt nära dig med en kompetent och agil serviceorganisation.

Kontaktperson:
Ingrid Engelmark-Högström 
Adress:
Västra Varvsgatan 3 972 36 Luleå 
Telefon:
072-2417648 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Secura Protect Nordic AB

Piteå

Belysning
Försäljning av LED-armaturer och ljuskällor från ledande varumärken.

Kontaktperson:
Raymond Holmberg 
Adress:
Sandåsgatan 22, 945 32 Norrfjärden Piteå 
Telefon:
070-60 80 118 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Skandek AB

Helsingborg

Energideklaration
Vi har den högsta certifieringsbehörigheten K och energideklarerar alla typer av fastigheter.

Kontaktperson:
Claus Holten 
Adress:
Skepparegatan 16, 252 70 Råå 
Telefon:
070 712 76 61 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Skandek AB

Effektivisering & rådgivning, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energiutredningar, Ventilation
Energideklaration och OVK-besiktning för alla typer av fastigheter. Vi kan erbjuda kombinerad energideklarion och OVK-besiktning där ventilationskontrollen och energibesiktningen sker samtidigt.
Skandek AB är ackrediterat och har ett kvalitets- och miljöledningssystem. Vi har konsultansvarsförsäkring hos Trygg Hansa enligt ABK96

Kontaktperson:
Claus Holten 
Adress:
Skepparegatan 16 252 70 Råå, Helsingborg 
Telefon:
070-7127661 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Skellefteå Kraft AB

Skellefteå

Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Utbildningar
Erbjuder olika energitjänster så som energikartläggningar, energikartläggning i stora företag (EKL), energieffektivisering, energiutbildningar mm.

Kontaktperson:
Oskar Lundström, Stefan Anundi och Peter Lundin 
Adress:
Kanalgatan 71, 931 80 Skellefteå 
Telefon:
0910-77 25 00 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

SolcellsOfferter.se

Solenergi
SolcellsOfferter.se är en kostnadsfri tjänst för dig som vill jämföra offerter på solceller.

Genom tjänsten kan du skapa en offertförfrågan som sedan förmedlas vidare till ansluta samarbetspartners i din kommun, så att du kostnadsfritt kan jämföra deras erbjudanden.

SolcellsOfferter.se har sedan starten 2018 förmedlat tusentals offertförfrågningar & tjänsten är rikstäckande!

Kontaktperson:
Anton Götlin 
Adress:
Varvsgatan 8C 117 29 Stockholm 
Telefon:
 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Structor VVS-konsulter i Norr AB

Lycksele

Energikartläggning, Energiutredningar, Klimat- och energiberäkningar
Tillhandahåller tjänster så som energibalansberäkningar, energikartläggningar, energiutredningar.

Kontaktperson:
Maria Lundh 
Adress:
Huvudkontor: Torget 3, 921 31 Lycksele 
Telefon:
070-6933837 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Structor VVS-konsulter i Norr AB

Umeå

Energikartläggning, Energiutredningar, Klimat- och energiberäkningar
Tillhandahåller tjänster så som energibalansberäkningar, energikartläggningar, energiutredningar. Vårt huvudkontor ligger i Lycksele, men vi har också ett kontor i Umeå.

Kontaktperson:
Maria Lundh 
Adress:
Lärlingsgatan 20, 904 22 Umeå 
Telefon:
070-6933837 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Svenska Energigruppen AB

Uppsala

Energieffektivisering och rådgivning
Svenska Energigruppen är ett IT-bolag i energibranschen. Vi arbetar för att effektivisera processer och administration hos Sveriges energibolag genom att lyssna noga på branschens behov, utveckla smarta lösningar och erbjuda hållbara webbtjänster. Vi vill hjälpa människor och företag att bli medvetna om, förstå och bry sig om energi. Vi gör detta genom att erbjuda produkter som möjliggör en effektivisering av den egna energianvändningen, sparar på kostsamma utgifter och samtidigt värnar om vår miljö!


Kontaktperson:
Johan Kvarnström 
Adress:
Lägerhyddsvägen 2, Hus 15, 752 37 Uppsala 
Telefon:
021-13 67 00 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Sweco Systems AB

Umeå

Belysning, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Fjärrvärme, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Kyla, Livscykelanalys, Miljöcertifieringar, Solenergi, Systemeffektivisering, Utbildningar, Ventilation, Värme
Vi har certifierade energikartläggare, energisamordnare och utför alla slags energiutredningar. Vi genomför mätningar såsom termografering, täthetsprovning och inomhusmiljöutredningar. Vi har beräkningsspecialister för energiberäkningar, inomhusklimat, dagsljus samt certifierade samordnare för Miljöbyggnad och BREEAM och rådgivande hållbarhetsspecialister. Vi projekterar också energisnåla värme-, ventilations- och belysningssystem i större fastigheter och industrier.


Kontaktperson:
Anna Joelsson 
Adress:
Umestan Företagspark Hus 12, 903 47 Umeå 
Telefon:
090-71 52 35 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Sweprocon AB

Sundsvall

Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning
Vi hjälper stora företag med att leva upp till alla de krav som omfattas av lagen om energikartläggning i stora företag. Vi kan erbjuda övergripande projektledning i energisparprogram och -projekt, från förstudie till genomförandeprojekt.

Kontaktperson:
Tomas Söderlund 
Adress:
Skönsbergsvägen 40, 856 30 Sundsvall 
Telefon:
070-384 15 12 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Tailorbird

Hållbarhetstjänster, Utbildningar, Övrigt
Tailorbird är en affärsstrategisk förstärkning till företag i förändring. Vi hjälper företag att utveckla ett hållbarhetsarbete som ger affärsmässiga fördelar. Vi erbjuder bland annat tjänster som förändringsledning, hållbarhetsstrategi, varumärkesstrategi och föreläsningar.

Kontaktperson:
Malin Hollström 
Adress:
Furunäsvägen 107 941 52 Piteå 
Telefon:
0738316288 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Tyréns AB

Umeå

Energideklaration, Energikartläggning, Livscykelanalys, Utbildningar
Vi erbjuder bland annat tjänster som energideklaration, kostnadseffektiva åtgärder (LCC), livscykelanalyser, energisamordning i projekt, energikartläggning, utbildning, passivhuskompetens och egenkontroll för fastighetsägare. Vi finns också i Skellefteå, Piteå och Luleå.

Kontaktperson:
Rebecca Magnusson 
Adress:
Västra Norrlandsgatan 10, 903 27 Umeå 
Telefon:
010-452 20 00 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Tyréns AB

Växjö

Energideklaration, Energikartläggning, Livscykelanalys, Utbildningar
Vi erbjuder bland annat tjänster som energideklaration, kostnadseffektiva åtgärder (LCC), livscykelanalyser, energisamordning i projekt, energikartläggning, utbildning, passivhuskompetens och egenkontroll för fastighetsägare. Vi finns också i Skellefteå, Piteå och Luleå.

Kontaktperson:
Sara Lundin 
Adress:
Storgatan 40, 352 31 Växjö 
Telefon:
010-452 26 33 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Umeå Energi AB

Umeå

Belysning, Biobränsle, Effektivisering & rådgivning, Eldistribution, Elnät & eldistribution, Energideklaration, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Fjärrvärme, Kyla, Solenergi, Utbildningar, Ventilation, Vindkraft, Värme, Värmeutrustning
Umeå Energi effektiviserar energianvändningen – både vår egen och våra kunders. Vi är auktoriserade av EEF (Energieffektiviseringsföretagen) och certifierade för genomförande av Energikartläggning och Energideklaration.

Umeå Energi erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom effektiv energianvändning i fastigheter och företag. Vi skräddarsyr tjänsterna efter varje enskild kund eller uppdrag. Vi förstår energisystemen, från produktionen av energin, leveransen till fastigheten – ända fram till kundens inomhusklimat. Vi effektiviserar kontinuerligt vår produktion och vår egen användning av energi. Så oavsett om du har egen driftorganisation eller inte så tillför våra energiingenjörer värdefull kunskap och erfarenhet.

Kontaktperson:
Ulf Lindqvist 
Adress:
Box 224 901 05 Umeå 
Telefon:
090-160020 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Waren International AB

Skellefteå

Systemvätskor, Vätskeburna system
Stoppa korrosion och bakterieangrepp. Upptäck behov av förebyggande underhåll (i tid) och slipp onödiga reparationer och driftstopp. Som fastighetsägare är det dessutom klokt att hålla koll på flödestaxan. Det är resultatet som räknas! Välj den rätta behandlingen och slipp agera i blindo. Förbättrade egenskaper för energiöverföring, förbättrad driftsekonomi och längre livslängd, genom vår behandling: Wareneffekten, en högkvalitativ metod i enlighet med Svensk Standard.

Kontaktperson:
Anders Larsson, Anna-Lena Johannesén 
Adress:
Nålvägen 3, 931 57 Skellefteå 
Telefon:
0910-105 00 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

WSP Fastighetsdrift

Umeå

Energikartläggning, Energiutredningar, Klimat- och energiberäkningar, Miljöcertifieringar, Utbildningar
Erbjuder bland annat energikartläggningar, energiutredningar/felsökningar, energisamordning, energi- och klimatberäkning (VIP Energy, IDA ICE), miljöcertifieringar (BREAM, miljöbyggnad, Green Building), utbildning av drifttekniker, förvaltare, projektledare och injustering värmesystem, besiktningar, termografering, OVK och ventilationsmätningar.


Kontaktperson:
Peter Herau 
Adress:
Box 502, 901 10 Umeå 
Telefon:
010-722 67 45, 010-722 50 00 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

WSP Sverige AB

Skellefteå

Belysning, Effektivisering & rådgivning, Energieffektivisering och rådgivning, Energikartläggning, Energistatistik, Energiutredningar, Hållbarhetstjänster, Klimat- och energiberäkningar, Livscykelanalys, Solenergi, Ventilation, Värme, Övrigt
WSP erbjuder en mängd kvalificerade tjänster inom energieffektivisering, till exempel energikartläggningar (certifierad energikartläggare), energiutredningar/felsökningar och energi- och klimatberäkningar (VIP Energy, IDA ICE). Vi kan även hjälpa er med livscykelanalyser (LCC), projektering och framtagande av förfrågningsunderlag inom exempelvis värme, ventilation och belysning.

Kontaktperson:
Peter Lundin 
Adress:
Södra Järnvägsgatan 47 931 32 Skellefteå 
Telefon:
010-7210127 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre

Zpark

Laddlösning elfordon
Med hög kompetens och innovativa idéer utmanar vi framtiden inom smart
energi och mobilitet. Vi skapar skräddarsydda lösningar för kostnadseffektiv laddinfrastruktur som är demokratiserande och affärsdrivande.

Zpark kommer sprunget ur den djupa kunskapen från hjärtat av Norrbottens tekniska utveckling: Luleå Tekniska Universitet och Luleå Science Park.

Vår produkt, Zpark Duo, är en enhet som både passar framtidens fordon och dagens diton. En parkeringsplats som alla kan nyttja, vare sig man är ute efter laddning eller motorvärme.

Men vi är inte nöjda där. Utvecklingen går snabbt framåt, och vi på Zpark står redo att möta de utmaningar som framtiden kommer bjuda på. Med lika smarta som hållbara lösningar, inom både mobilitet och grön energi.

Kontaktperson:
Jan Abrahamsson 
Adress:
Aurorum 1C 977 75 Luleå 
Telefon:
0920 46 80 80 
E-post:
Hemsida:
Läs mer
Läs mindre