Konferens om ökad andel miljöanpassad upphandling i Norrbotten

Låt oss ställa krav på en mer hållbar upphandling i regionen!

Vi önskar dig som är inköpare i kommunen varmt välkommen till slutkonferensen i projektet GreenS den 26 april på Scandic i Luleå, där vi kommer prata om hur vi kan öka andelen grön offentlig upphandling i regionen genom att ställa rätt krav. Under dagen kommer vi att summera resultatet från projektet, men också ge stort utrymme för praktiska exempel och diskussioner kring kravställning och hur vi säkrar upp hållbara affärer i Norrbotten.

Jeanette Åkerberg och Gustav Blomgren från AffärsConcept kommer att berätta om politiska ambitioner och mål kopplat till hållbarhetsfrågor i offentlig upphandling och hur de korrelerar med de utmaningar som finns. Andra aktörer som medverkar under dagen är Atea, en föregångare inom hållbarhet kopplat till IT, och Upphandlingsmyndigheten.

Konferensen kommer att hålla en praktisk nivå och fokusera på faktiska utmaningar i det tekniska förverkligandet och hur vi kan öka andelen miljöanpassad offentlig upphandling i Norrbotten.

Vi hoppas att du vill komma och du får gärna tipsa inköpare i din kommun att anmäla sig. Vi ser fram emot en inspirerande dag!

Anmäl dig senast 11 april, du anmäler dig via länken nedan. Konferensen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch och fika.  Dagen börjar 9.00 med fika och programmet håller på från 09.30 till 15.30.

Det finns fortfarande ett antal platser kvar, varmt välkommen att anmäla dig!

Anmäl dig här